ÉLET - HALÁL - ÉLET

 
a lélekutazás gyakorlatában és a mindennapokban

VÁSZOLY 2012. február 24.-25.-26.

A halál az élet természetes része, nemcsak vége és kezdete egy további útnak. A vele való találkozás nem választás, hanem mindannyian belekerülünk ebbe a helyzetbe, amikor megérint minket.
Létünk fontos fordulópontjain sok esetben beavatódunk az élet – halál körforgásba. Szeretteink és a tőlünk segítséget kérők kísérése is feladatunk lehet az elbúcsúzás útján és azután. Az elhunytak és gyászolóik közötti kapcsolat és a belső folyamatok rendezése mindig is a lélekvezetésben jártas emberek feladata volt.

Hogyan segítsünk magunknak és másoknak felkészülni a halálra?
Hogyan éljünk teljes életet ennek a tudásnak az erejével?
Mit tehetünk, hogy a sorsfordulókon átengedjük magunkat a felkészülés – meghalás – újjászületés ciklusainak?

Többek között ezekre e kérdésekre kaphatnak választ a kurzus résztvevői, miközben új Segítők és Tanítók szövetsége ad támogatást.

Az Élet – Halál tanfolyamon szerzett tapasztalatok gyakran átszövődnek a gyógyítás és a lélekrészekkel való munka élményeivel, de nem feltétel a korábbi haladó kurzusokon való részvétel. Ami fontos: jól működő kapcsolat a spirituális segítőkkel és az alaptanfolyam gyakorlatainak, készségeinek ismerete.

Helyszín: a csodálatos és harmonizáló erejű Balaton – felvidéki Vászoly, ahol a természet újjászületés előtti állapota fogad minket.
A Nemesdombi Vendégházban (Petőfi u.24.) kapunk szállást és napi egyszeri bőséges vegetáriánus étket a háziasszonyunk gondoskodásából.

Időtartam: péntek délelőtt tíztől vasárnap délután négyig.

Szükséges eszközök: erőtárgyak, csörgő, dob (ha már van), füzet, íróeszköz, pléd, polifoam, természetben járásra alkalmas ruházat.

Jelentkezés és további részletek:
06 20 9333623 bernatbt@gmail.com (Sára)
06 70 5039350 albisaga@gmail.com (Orsolya)
Magunkról:
Klinikai szakpszichológus vagyok, 16 éve tartok doboló csoportokat és vezetek egyéni terápiákat gyógyulni vágyó és önismeretben segítséget kérő felnőttek és gyerekek részére. A hozzám forduló kísérésekor nagy szerepet kapnak a belső képek, szimbólumok, álmok és az archaikus rítusok. Fontosnak tartom a test-lélek-szellem harmóniájának megvalósulását az életúton.
A hétköznapi valóságban is sok inspirációt kapok Jonathan Horwitz tanításaiból és Elekes Gáborral való gyümölcsöző együtt-létből.

Sárához másfél évtizedes mély barátság fűz és az utóbbi időben jó néhány spirituális kört és kurzust tartottunk együtt. 1994 óta tanulja és alkalmazza segítségnyújtásra a lélekutazás gyakorlatát. Belső útján a természettel való egység mindennapi megélésére való törekvés vezérli, ezért választotta családjával élettérként a gyógyító erejű Káli-medencét. Több belső úttal kapcsolatos könyvet fordított, jelenleg középiskolai tanár.
Szeretettel várunk:

Orsolya és Sára