JÁTÉK és tavaszi programajánló

Egy játékra invitálunk, reméljük, minél többen csatlakoznak a vállalkozó segítő szellemek sugallatára.
A részvétel feltétele "pályamunkák" beküldése az albisaga@gmail.com email címre, két kategóriában:

1. Lélekutazással kapcsolatos alkotás bármely műfajban (elkészült tárgy, vers, mese...).
2. Annak leírása, "Mit jelent számomra a lélekutazás, a sámán gyakorlat?".

Kérjük feltüntetni, bármilyen módon (anonim vagy monogrammal jelölve) megjelenhet-e a blogon későbbiekben a "küldemény".

A beérkezési határidő: április 10. éjfél.
Eredményhirdetés a Segítők döntése alapján: április 11.

Nyeremények

Mindkét kategóriában két-két VIP JEGY a Pszinapszis Cseppben a tenger című teljes rendezvényére, illetve bármely programjára.
Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.)
Időpont: 2012. április 13–15.
Lélekutazás műhelyt ápilis 13-n pénteken 16.45-19.45-ig tartok. Címe:


Amikor együtt hullámzunk: a közösségi transz megtapasztalása

A több tízezer éves hagyománnyal bíró lélekutazás gyakorlatában a sámánok, táltosok lehetővé tették, hogy a transzcendenssel való találkozás egy egész közösség együttes élménye lehessen, ne csak egyetlen kiválasztotté, aki közvetít.
A közös ima és éneklés - azonos időben való levegővétellel - előidézhet megváltozott tudatállapotot és ezáltal fokozhatja az élmények intenzitását és a közösségi élményt. Azonban a szerves kultúrájú társadalomban egy sokkal szélesebb spektrumban veszik igénybe a test, a mozgás, a tér, a hang, a ritmushangszerek (dob és csörgő) és a csoport lehetőségeit.
Miközben egy adott cél, küldetés tereli mederbe a belső történéseket és ezek értelmezését, a közösen átélt élmény régi berögzült, elfojtás alá került lelki tartalmakat old fel a biztonság légkörében. A rítus, szertartás résztvevője segítséget kap abban, hogy a személyiség középpontja felőli inspiráció eljusson hozzá, s megéli, hogy a közösség hálója megtartja az én szolgálatába állított regresszióban.
A műhely részvevői ízelítőt kaphatnak abból, hogy a hétköznapokban ritkán megélhető transz hogyan lehet egyszerre vezetett, biztonságos, mégis egyedi és személyre szóló üzenetet hordozó. Megismerkedhetnek saját szellemi segítőjükkel (a jungi mélylélektan nyelvén pozitív, támogató ösztönaspektus), aki lelki – és gyógyító erőt közvetít a mindennapok kérdéseinek, problémáinak megoldásához.

A Pszinapszis további programjai itt láthatók:
 www.pszinapszis.hu/16