Nyári Napfordulóra felkészítő Izzasztókunyhó építés és Szertartás

Kedves Lélektársak!

Nagy örömmel és hálával, amiért megtörténhet,
hívunk Benneteket a Nyári Napforduló alkalmából 

IZZASZTÓKUNYHÓ ÉPÍTÉSRE és SZERTARTÁSRA.

A Szert Schmidt László vezeti, és az Acala Egyensúlyközpont házigazdái ajánlották fel területüket, hogy ezután rendszeresen tarthassunk izzasztókunyhókat és holdkunyhókat. 
 Az építést követően a szertűz megrakása után lélekutazás segíti majd a ráhangolódást a Napforduló üzenetének fogadására és az imák megfogalmazására.

 Az izzasztó kunyhó olyan összetett szimbolikájú tisztító, újjászületést lehetővé tevő gyógyító szertartás, melyben mélyen megélhető a Mindenséggel való egység. Az imák, fohászok, énekek testünket -  lelkünket tisztítják, szellemi úton járásunkat támogatják, segítenek a kapott útmutatások földre hozatalában.

Az izzasztókunyhó szertartásról Schmidt Sára tollából ITT  olvasható egy írás, kissé lejjebb görgetve a szöveget. 


Az együttlét időpontja: 2016. június 18. szombat. Érkezés délig történhet. Búcsúzás: este 6-7 óra magasságában várható. 
Jelentkezési határidő: június 15., ha betöltődtek a helyek, "várólistát" nyitunk.

Helyszín: Gödöllő, Ádám u. 45. Érdemes most is telekocsikat szervezni, ha van kérés-felajánlás, jelezzétek.


Szükséges eszközök: Kunyhózóknak: kis textil, amire ülünk a kunyhóban, és egy, amivel bent törölhetjük magunkat; egy nagyobb törülköző; kunyhószertartás ruha: férfiaknak ágyékkötő, nőknek természetes anyagú ruha vagy kendő, ezek hiányában fürdőruha is megfelelő; vízálló csörgő. Lélekutazáshoz a szokásos eszközök.

Étkezés: aznap böjt javasolt, sok folyadékkal. A szertartás után szeretetvendégség: azt esszük közösen, amit ki-ki hoz: tápláló, egészséges erőételekkel készüljünk.

Felajánlások: a kunyhószertartás vezetője és a házigazdák számára (akik helyet és tűzifát biztosítanak) elfogadjuk az erőáramlást.
Továbbra is szívesen vennénk egyszínű plédeket az eljövendő kunyhók takarására.

Részvétel lehetősége: Azoknak ajánljuk, akik jártak már Doboló Körünkön, vagy az Acala önismereti programjain. A kunyhó méhe azok számára befogadó, akik korábban részt vettek már izzasztókunyhóban, holdkunyhóban, vagy segítőként voltak jelen. Akik először jönnek, azok külső segítőként élhetik meg a szertartás felemelő erejét. A segítők feladata, hogy vigyázzák a tüzet és a benne felizzó köveket folyamatosan parázzsal takarják. Négy alkalommal adják be a köveket a kunyhó belsejébe. A szertartásrendet érzékelve ők is folytathatják a belső munkát. A kunyhóból "megszületőket" figyelemmel kísérik, bábaként segítik, ha szükséges. Köszönjük az ő támogatásukat, felajánlásukat.



Szeretettel várunk Benneteket:
László, Orsolya, Gábor, Petra, Gábor

Jelentkezés és további információk:
06 70 50 393 50 albisaga@gmail.com