Bukásaink és felemelkedéseink * Dobolókör*Február 25.

"Lásd, amit látsz. Mondd el valakinek. Sosem késő." Clarissa Pinkola Estes
 
Kedves Lélekutazó Barátaink!

A következő dobolókörünkön olyan témát kezdünk körüljárni, amivel való szembenézéshez bátorságra van szükségünk. 
Középső világbeli utazásban végigtekintünk életünkön és Segítőink javaslatára egy eseményt választunk ki, ahol az akkori érzéseink szerint megbuktunk, kudarcot vallottunk - aztán mégis talpra álltunk. Majd áldozati/harci palástot veszünk magunkra. Erőtáncban megünnepeljük állhatatosságunkat, és hogy a "sebhelyesek klánjának" büszke tagjai vagyunk.
Együttlétünk következő szakaszában lélekutazást teszünk azért, hogy megtudjuk, hogyan élhetünk sebezhetőségünk tudatában és felvállalásával szívvel-lélekkel teli teljesebb életet. 


Időpont: 2017. február 25. 17-órától várhatóan 20 óráig.
Érkezés: 16.45-től.
Helyszín: Budapest, Mályva tér. A pontos címről levélben értesítünk.
Szükséges eszközök: Csörgő és dob (ha van), füzet, toll, esetleg pléd. Egy nagyobb kendő a palásthoz.


Azoktól, aki még nem jelentkeztek, visszajelzést kérünk a részvételi szándékról telefonon vagy emailben (albisaga@gmail.com, 70/50 393 50).


Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával, Tanítójával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülés. Egyéni munkában való továbblépésre is van lehetőség.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.


Szeretettel várunk:
Schmidt Sára és Elekes-Czaga Orsolya 

Fotó: Schmidt Sára
Illusztráció: Elena Ray