LÉLEKUTAZÁS MŰHELY a Károli Egyetem Pszichológiai Napjain

Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a Károli Egyetem három napos, ingyenes pszichológiai rendezvényét, ahol sok éve és most is, műhelyt tartunk. Fókuszban a:

KAPCSOLATAINK

Az archaikus világszemlélet lehetővé tette, hogy őseink élő kapcsolatban legyenek a Mindenséggel, környezetük tagjaival és önmaguk középpontjával. A közösségek szellemi vezetői és lelki gyógyítói olyan dimenziókba voltak bejáratosak, ahonnan erővel és bölcs tudással tértek vissza, melyet elhoztak a többiek számára. Napjaink modern, sokszor elidegenedett világában fölmerül az igény, hogy kézben tartott módon vegyük fel a kapcsolatot gyökereinkkel; és visszaállítsuk külső-belső természetünk és kapcsolataink harmóniáját, egységét.

A műhely lehetőséget ad a sok évezredes módszer modern, integratív szemléletben megvalósuló használatára. A lélekutazás gyakorlatai során mindenki megismerheti Segítőit és Tanítóit a szellemi világban, képessé válhat a gyógyítás és erőhozás alapformáira. A sámándob varázslatos hangja segít a hétköznapitól eltérő tudatállapotok biztonságos megélésében.
Kutatásaink igazolták, hogy lélekutazás hatékony személyiségfejlesztő, lelki egészség megőrző és helyreállító módszer. Segíthet azoknak, akik szeretnének harmonikusabb kapcsolódásokban élni; nagyobb eséllyel társra találni, vagy rálátást nyerni az eddigi kapcsolati- és generációs mintákra.
Ez az alkalom komplex módon nyújt ízelítőt az önismeretben való elmélyülésre, lelki-szellemi megújulásra, és egyéni témában való továbblépésre.

A műhely időpontja: 2017. 04. 08. 10-13 óra
Helyszín: Budapest, Bécsi út 324. 
A műhely természetesen ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges aznap a helyszínen.
A rendezvény FB oldala ITT található.
 

Szeretettel várunk: Elekes Gábor és Elekes-Czaga Orsolya








Kép forrása: ceruleansam.com