LÉLEKUTAZÁS MŰHELY a Kapszli 3 napos ingyenes pszichológiai rendezvényén

Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a Károli Egyetem három napos, ingyenes,
ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT
 című rendezvényét, ahol április 7-n szombaton 10-13 óráig Lélekutazás műhelyt tartunk! 

A műhely hívogatója:
Archaikus gyógyító rítusok: lélekutazással a lélek egészségéért 

Elekes Gábor - Elekes Czaga Orsolya
A sámán rítusok több tízezer éve szerves kapcsolatot biztosítanak a gyökerekkel: az ősökkel és a természettel, a Földdel, az Univerzummal egyaránt. Mentálhigiénés hatásuk teljesebb élethez vezet, ami nemcsak szubjektív szinten érzékelhető. Kutatásaink és tapasztalataink bizonyítják, hogy a lélekutazás, mint imaginatív technika a jungi szemlélettel integrálva az akadémikus gyógyításban is megállja a helyét. Pszichiátriai osztályokon túl az egyéni pszichoterápiákban és önismereti csoportokon ezren felüli lélekszámban vettek részt páciensek és érdeklődök, spirituális útkeresők és szakemberek egyaránt.
A megfelelő szaktudással végzett vezetés mellett a lélekutazás lelki egészségvédő hatású, csökkenti a szorongást, növeli az autonómiát és a hatékonyságot az életvezetésben, fokozza a kreativitást, segítséget ad életkérdések magas szintű megoldásához. A múltbeli sérülések gyógyulásához, a transzgenerációs minták felismeréséhez és felülírásához a lélekutazás célzott eszközként is használható. Pl. elveszett „lélekrészek” visszahozása segítheti haladó szinten a folyamatot.
A műhely résztvevői a sajátélmény során betekintést nyerhetnek a sámándobolással kísért lélekutazás világába. Találkozhatnak Szellemi Segítőikkel és erőt kaphatnak életútbeli elakadásaik feloldásához.


Powerful red drum for the wild ones!Uniqe premium quality handcrafted drums shamandrums frame drums from a family workshop. Instruments inspired by nature made with love. https://ift.tt/2yIZK1e http://www.vpdrums.com https://ift.tt/2yHL1BW  #Instagram #shaman #shamandrum #percussion #framedrum #drumming #handmade #music #rhythm #shamanicjourney #handcrafted #tradicional #drumcircle #medicinedrum #drumbeats #traditionalart #tribalart #tribalmusic #musicalinstrument #handmadewithlove #handdrum #handdrumming #selfhealing #sacred #innerjourney #drummer #drum #madewithlove #art #artist

A 3 napos rendezvény programtáblázata ITT található.

Kép forrása: pinterest.com