ELMARAD!!! Őszi Napéjegyenlőség Szertartás:a Mérleg jegyében * szeptember 21 * Széltető

Kedves Lélekutazó és Érdeklődő Barátunk!

Ismét hívlak a Dobolókörbe, ahol folytathatjuk önismereti-spirituális munkánkat lélekutazással, természetben való páros erőjárással, közös mandala készítéssel.
Az érzékeny egyensúly állapotát üzeni most a természet, a nappali fény és az éj sötétje kiegyenlítődik.
 Mérlegre tehetjük önmagunkkal, a társainkkal és az Anyatermészettel val kapcsolatunkat, még erőt merítve ahhoz, hogy ezévi feladatainkat a Fény születéséig beteljesítsük. Betakaríthatjuk eddig elvetett élet-magjainkat.
Ha megérintenek ezek a témák, örömmel fogadlak otthonunkban, Széltetőn a Körben.

terre-mere-site2


Időpont: 2019. szeptember 21. 15-18.30 óráig. Érkezés: 14.45-től.
Helyszín: Csömör, Széltető. A pontos címről emailben értesítünk. Érdemes telekocsival összefogni, jelezd, ha van felajánlásod vagy kérésed. Buszok az Örsről indulnak.
Szükséges eszközök: Ha van, saját csörgő, dob; jegyzetfüzet, toll,  némi egészséges harapnivaló. Takaró, polifoam, esetleg kispárna; időjárásnak és természetjárásnak megfelelő ruha. 

Kérlek, küldj visszajelzést a részvételi szándékról telefonon vagy emailben szeptember 19-ig. Lemondás szintén eddig lehetséges díj megfizetése nélkül, kivéve vis major esetét.
(albisaga@gmail.com, 70/50 393 50).


Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülésEgyéni munkában, témákban való továbblépésre is van lehetőség.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.


Szeretettel várlak!
Elekes-Czaga Orsolya


Kép: Caroline Maniere