Téli napforduló Dobolókör *DOBOGÓKŐ * December 21.

Kedves Lélekutazó és Érdeklődő Barátunk!

Szeretettel hívlak a téli napfordulóra hangoló Dobolókörre. 
Ezt az alkalmat szakrális helyszínen, Dobogókőn tartjuk az időpont és a Segítők üzenete alapján kapott közös küldetés miatt.
Terveink szerint a Kárpát-medencének és lakosainak szeretnénk egy szertartásban lélekrészt visszahozni a gyógyuláshoz, fényesedéshez, kiteljesedéshez.
A szertartás után lehetőség lesz egyéni lélekutazást tenni 
saját belső fényünk újjászületésének támogatása céljából.



Időpont: 2019. december 21. 11-14 . Érkezés: 10.45-től
Helyszín: Dobogókő, Makovecz-Síbüfé 
Szükséges eszközökCsörgő és akinek van, dob; jegyzetfüzet, toll,  takaró és polifoam. Az alkalom után lehetőség lesz közösen ebédet kérnünk a környéken.
Kérlek, küldj visszajelzést a részvételi szándékról telefonon vagy emailben (albisaga@gmail.com, 06 70/50 393 50).


Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülésEgyéni munkában, témákban való továbblépésre is van lehetőség.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.


Szeretettel várunk!
Elekes-Czaga Orsolya és Dr Halász Helga