KIÁRAMLÁS * Pünkösdi Dobolókör

"Szent Lehelet, Béke Benned, 
Tisztíts, nyugtass, áramolj!" 

Kedves Lélekutazók!

Pünkösd előestéjére hívunk Titeket, hogy egy rövid belső zarándoklatban folytassuk a tavaszi tisztulásunkat, s HITünkben - a Teremtőben, a Szellemi világ támogatásában, a Segítőkben, önmagunkban újra -  megerősödhessünk.  Áldást kérünk az összefogásra, az együttrezdülésre, a megbékélésre.
Együttlétünk páros gyakorlat, egyéni lélekutazás és közös dobolás fonalán halad. 
 
Időpont: május 14. szombat 17-20 óráig, érkezés: 16.45-től.
Akik először jönnek, azok számára a felkészítés egyénileg történik, előre egyeztetett időpontban.
Helyszín: Budapest, Mályva tér
Szükséges eszközök: Csörgő és dob (ha van), füzet, toll, polifoam vagy pléd. 

Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával, Tanítójával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülés. Egyéni munkában való továbblépésre is van lehetőség.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.

Visszajelzést kérünk a részvételi szándékodról telefonon vagy emailben. Jelentkezési határidő: május 10
A hely befogadókészsége miatt a jelentkezéseket időbeli sorrendben tudjuk elfogadni, meghatározott létszámig. Ez után a jelentkezők számára várólistát nyitunk.

Szeretettel várunk!

Jelentkezés és további részletek:
Elekes-Czaga Orsolya
06 70 503 93 50