Őszi Napéjegyenlőségre hangoló Dobolókör 2016. szeptember 18. vasárnap

Kedves Lélekutazó Barátaink!

Évszaktalálkozóra hívunk Titeket a Telihold 
és a Napéjegyenlőség ölelésében, 
szeptember 18-n vasárnapra.
Ez az alkalom segíthet az előttünk álló három hónap, 
az őszre való felkészülésben 
a mostani napéjegyenlőség üzenetének fogadásában.
Gyógyító sétát teszünk páros munka során a természetben, szimbólumot festünk, hálaadó szertartás keretében terménymandalát készítünk,
lélekutazással mélyebb kapcsolatba kerülhetünk  
az egyensúly állapotával és személyes igazságunkkal.
Határtalan az örömünk, hogy ismét egy jurtában leszünk!


Időpont: szeptember 18. vasárnap, 10-től várhatóan 14 óráig, majd közös étkezés. Érkezés: 10 órától Orsolya és Gábor otthonába. Innen sétálunk át a mezőn álló jurtába. Délután a házban költjük el Áldos ebédünket. (Akik először jönnek, azok számára a felkészítés egyénileg történik, előre egyeztetett időpontban.)
Helyszín: Levélben értesítünk. Utazás: telekocsi felajánlásokat várunk, de tömegközlekedéssel és sétával is kellemesen elérhető.
Szükséges eszközök: Páros számú termény (esetleg a helyszínen is kereshető), csörgő és dob (ha van), füzet, toll, polifoam és/vagy pléd, természetjárásra alkalmas, időjárásnak megfelelő öltözék
Az étkezéshez hozzájárulhatsz: magokkal, gyümölccsel, süteménnyel, kenyérrel.

Visszajelzést kérünk a részvételi szándékodról telefonon vagy emailben.

Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával, Tanítójával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülés. Egyéni munkában való továbblépésre is van lehetőség.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.


Szeretettel várunk:
Sára, László, Gábor, Orsolya és Karolina, a jurta háziasszonya