Izzasztókunyhó a Káli medencében * október 22.

Kedves Lélekutazók!

Következő Körtalálkozónk alkalmával 
IZZASZTÓKUNYHÓ SZERTARTÁS
vár Benneteket a Káli medencében.

 Az izzasztókunyhó olyan összetett szimbolikájú tisztító, újjászületést lehetővé tevő gyógyító szertartás, melyben mélyen megélhető a Mindenséggel való egység. Az imák, fohászok, énekek a lelket tisztítják, a kimondások a szellemi út megtalálását támogatják.

Az izzasztókunyhó szertartásról Sára tollából ITT  olvasható egy írás, kissé lejjebb görgetve a szöveget. 

Az izzasztókunyhó szertartás vezetője: Schmidt László.


Az együttlét időpontja: 2016. október 22. Érkezés legkésőbb délután 14 óráig. 
Jelentkezési határidő most nincs, aki szeretne részt venni, annak mihamarabb érdemes jelentkezni, mert a kunyhó befogadóképessége véges.
Helyszín: Balaton-felvidék, Kővágóörs. (Pontos helyszínről levélben írunk.) 

Szükséges eszközök: Kunyhózóknak: kis textil -  az üléshez a kunyhóban, és egy, amivel bent törölközni lehet magunkat; egy nagyobb törülköző; kunyhószertartás ruha: férfiaknak ágyékkötő, nőknek természetes anyagú ruha vagy kendő, ezek hiányában fürdőruha is megfelelő; vízálló csörgő. Étkezés: aznap böjt javasolt, sok folyadékkal. A szertartás után szeretetvendégség:  tápláló, egészséges erőételekkel készülnek a résztvevők.

Felajánlások: a kunyhószertartás vezetője, a házigazdák számára (akik helyet és tűzifát biztosítanak) elfogadjuk az erőáramlást.

Részvétel lehetősége: A kunyhó méhe azok számára befogadó, akik korábban részt vettek már izzasztókunyhóban, vagy segítőként voltak jelen. Akik először jönnek, azok külső segítőként élhetik meg a szertartás felemelő erejét. A segítők feladata, hogy vigyázzák a tüzet és a benne felizzó köveket folyamatosan parázzsal takarják. Négy alkalommal adják be a köveket a kunyhó belsejébe. A szertartásrendet érzékelve ők is folytathatják a belső munkát. A kunyhóból "megszületőket" figyelemmel kísérik, bábaként segítik, ha szükséges. Köszönjük az ő támogatásukat, felajánlásukat.

Szeretettel várunk Benneteket:
Sára és László
Jelentkezés és további információk:
06 20 977 11 10 László
06 20 933 36 23 (este) Sára