LÉLEKRÉSZEINK *Haladó tanfolyam és elvonulás Szentendrén * 2020.szeptember 4-6

LÉLEKRÉSZ-VISSZAHOZÁS

 a lélekutazás gyakorlatában

HALADÓ KURZUS
Új helyszínnel és időponttal!

Sok szeretettel várunk egy hosszú hétvégés elvonulásra  a Dunakanyarba, Szentendrére.



Mi is az a lélekrész-vesztés és visszahozás?


Mindannyian szeretnénk életteliek lenni, sokan azonban csak gyermekkorunkból emlékszünk az energia, erő, boldogság, hiányérzet-mentesség állapotára. Felnőttként vágyakozunk rá, de nem tudjuk, hogyan lehetnénk újra teljesek, sokszor ezért különböző (akár önromboló) utakat  keresünk a megoldásra, bensőnk hiányainak enyhítésére.

A sámánok, táltosok -  akik feladata egykoron a közösség gyógyítása és harmóniához segítése volt - úgy tartották, hogy a lelkünknek két része van. Az egyik a testlélek, mely mindhalálig velünk van. A másik a szabad lélek, mely pl. álmodáskor elkalandozhat a testtől.

Ha valamilyen veszteség, válás, trauma, baleset, testi vagy lelki megrázkódtatás ér minket, akkor a szabad lélek egy része a túlélésünket segítendő elmehet tőlünk. Sőt az is előfordulhat, hogy valakinek odaajándékozzuk lelkünk egy darabját, vagy esetleg elveszik tőlünk egy nem megfelelő kapcsolatban. A nyelvünk  beszédes módon magyarázza, mit is élhetünk át: „mintha egy részem elveszett volna”, „váláskor vele ment a jobbik énem”, „elvesztettem a lélekjelenlétem”.

A lélekrész kedvező feltételek mellett spontán is visszatérhet, de az a gyakoribb, hogy az újbóli teljessé váláshoz szakavatott segítségre és lélekrész visszahozásra van szükség, pl. a pszichoterápiák lassú folyamatú lélekrész visszahívásként hathatnak. A kurzuson amellett, hogy tovább erősítjük a kapcsolatot a Segítőinkkel, Tanítóinkkal és a Természettel, legfőképpen arról tanulunk,  hogy ilyen módon segíthessünk másoknak és a páros-csoportos gyakorlatokban mi magunk is befogadói lehetünk elveszett lélekrészeinknek.

A részvétel feltétele ideális esetben korábbi alapkurzuson való részvétel, de mindenképpen jó kapcsolat a szellemi Segítőkkel, Tanítókkal és a lélekutazás módszerének ismerete.



Időpont: 2020. szeptember 4-6.
Helyszín: Szentendre, Márti háza-kertje.
Szükséges eszközök: 
  • erőtárgyak, csörgő, dob (ha már van) 
  • füzet, íróeszköz, 
  • pléd, polifoam, hálózsák, kispárna, lepedő, 
  • természetjárásra alkalmas néhány váltás ruházat, tisztálkodó szerek,
  • szeretetvendégségben elköltött ételekhez saját hozzájárulás (egy vacsorához és két reggelihez).
A kurzust tartják: Schmidt Sára és Elekes-Czaga Orsolya

További információk levélben és telefonon 
(albisaga@gmail.com, 06 70 50 393 50).


Jelentkezési határidő az első részlet befizetésével: augusztus 1.

Sok szeretettel várunk!
Sára és Orsolya