Az egység felé a szeretetben * Dobolókör a szellemi térben * május 2

Kedves Lélekutazó!

Május elseje több ősi kultúrában a
termékenység, a szerelem, az elemekkel és a Társsal való egyesülés (Istennő és Szarvaskirály) ünnepe  volt.

A nappali fény, a világosság egyre érzékelhetőbb, a fák virágba borulnak, bódító illatuk az élet szeretetét, az élet folytatásába vetett bizalmat hirdeti. Nálunk ilyenkor állítottak májusfát a férfiak a választott nőnek, a szalagok színei jelenthették a szerelmet, a békét, az örömöt, a bölcsességet, a gyógyítást és a spirituális fejlődést. Tüzet gyújtottak, átugrották egy új életszakaszba való beavatás megerősítéseként.

God and Goddess... Beltane | Spiritual art, Art, Visionary art

Mit hozhat nekünk most ez az ünnep?

A Segítők az életszerelem és az önszeretet-önelfogadás fókuszát jelölték ki számunkra. Ezekben a különleges időkben nagyon fontos önmagunk, érzelmeink, lelkiállapotunk elfogadása. Csak ebből a térből születhet meg a mások iránti szeretet és elfogadás.

A Dobolókörben lehetőség lesz arra, hogy megtaláld azt az elfeledett vagy visszahúzódásra késztetett, háttérbe szorított lelki részedet (akár női, akár férfi, akár gyermeki minőség, vagy más tulajdonságokat hordozó rész), aki Benned él. Akinek most a legnagyobb szüksége van a szeretetedre, s fölvéve vele a kapcsolatot, egyesülhetsz vele a lélekutazás során. 

Időpont: 2020. május 2. 17- kb. 18.30

A Teams alkalmazás segítségével fogunk tudni találkozni, amihez hozzáférést biztosítunk aznap 16.30-kor, kérlek akkor jelentkezz be az email címedről egy általunk küldött link segítségével, hogy ötkor már együtt tudjunk lenni. Azért ezt választottam, mert úgy tűnik, több lehetőséget ad az áramlásra, mint a FB online. Lesz technikai segítőnk, akinek itt is köszönöm a támogatást.

NAGYON FONTOS: Úgy tudsz részt venni, ha május 1 reggel 8 óráig elküldöd a neved és az email címed ide: albisaga@gmail.com. Ha van kérdésed, írj bátran.


Szükséges dolgok, amit kérlek készíts elő a telefonodon vagy a számítógépeden (ahonnan megnyitod a linket) túl:

-ha van kedved, javaslom készíts egy kis oltárt, amin elhelyezheted a négy elem (levegő, víz, tűz és föld) szimbólumait és erőtárgyaidat, pl kristály, virág, termés,
-csörgő (ha nincs készíthetsz bármilyen dobozból, termésből, apró kavicsokkal, magokkal) és ha van, dob,
-kényelmes hely, ahol ülhetsz, majd lefekhetsz az utazáshoz,
-párna, pléd
-jegyzetfüzet és toll,
-esetleg szemtakaró.

Biztosíts magadnak  legalább másfél óra, vagy kicsit több zavartalan időt a szertartásra.

Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülés. A Lélekutazás FB csoport fájljai között megtalálható az instrukció az első lélekutazáshoz, ezt kérlek tanulmányozd át, mielőtt először részt veszel.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.


Szeretettel várlak!
Elekes-Czaga Orsolya

Kép forrása: pinterest.com