TELJESEK LESZÜNK: Lélekrész visszahozás kurzus a Cserhátban

Szeretettel hívunk következő tanfolyamunkra, melynek témája a

LÉLEKRÉSZ VISSZAHOZÁS
 a lélekutazás gyakorlatában



A természeti népek tapasztalása szerint lelkünknek több része van. 
E meggyőződés alapján legalább két lelkünk van, egyik a testlélek, mely mindhalálig velünk van. A másik a szabad lélek, mely pl. álmodáskor elkalandozhat a testtől.
Ha valamilyen veszteség, válás, trauma, baleset, testi vagy lelki megrázkódtatás ér minket, akkor a szabad lélek egy része a túlélésünket segítendő elmehet tőlünk. Sőt az is előfordulhat, hogy valakinek odaajándékozzuk lelkünk egy darabját, vagy esetleg elveszik tőlünk egy nem megfelelő kapcsolatban.
A lélekrész kedvező feltételek mellett spontán is visszatérhet, de az a gyakoribb, hogy az újbóli teljessé váláshoz szakavatott segítségre és lélekrész visszahozásra van szükség, pl. a pszichoterápiák lassú folyamatú lélekrész visszahívásként hathatnak.
 A kurzuson amellett, hogy tovább erősítjük a kapcsolatot a Segítőinkkel, Tanítóinkkal és a Természettel, legfőképpen arról tanulunk,  hogy ilyen módon segíthessünk másoknak és a páros-csoportos gyakorlatokban mi magunk is befogadói lehetünk elveszett lélekrészeinknek és gyógyuljunk ezáltal.
A tanfolyamon a részvétel feltétele ideális esetben korábbi alapkurzuson való részvétel, de mindenképpen jó kapcsolat a szellemi Segítőkkel, Tanítókkal és a lélekutazás módszerének ismerete.
Időpont: 2014. augusztus 2-3-4.
Helyszín: a Cserhát dombjai közt megbúvó Alsótold
Jelentkezési határidő: július 7.
Jelentkezés és további részletek:  06 70 50 393 50 albisaga@gmail.com