Márciusi ajándék: KAPSZLI


Kedves Lélekutazók és Érdeklődők!
A KAPSZLI idén is megrendezi a  Szakmai Napokat, Magyarország legnagyobb ingyenes pszichológiai konferenciáját.
Téma: a 21. század lélektani és társadalmi jellegzetességei, kitekintve a Magyarországon is aktuális kérdésekre.
 
Március 8-n vasárnap délután 14-17 óráig LÉLEKUTAZÁS műhely lesz a Konferencián, melynek beharangozója itt olvasható:
 
Modern, sokszor elidegenedett világunkban fölmerül az igény, hogy felvegyük a kapcsolatot gyökereinkkel és visszaállítsuk a külső és belső természetünk harmóniáját, egységét. A XXI. század pszichológiájában sokak szerint paradigmaváltás szükséges; mégpedig olyan irányba, amely a személyiség mélyebb, szellemi aspektust magában foglaló részeit is bevonja a látóköre teljességébe.
Ma is létezik bennünk egy archetipikus szükséglet a beavatásra, ennek tudatunkban való megjelenésére és a tetteinkben való hatására. A rítusok segítenek abban, hogy könnyebben átlépjünk egy újabb életfázis kapuján, egyéni és közösség szinten is megújuljunk, és biztonságot adnak az eligazodásban a világ által ránk méretezett kérdésekkel, nehézségekkel szemben.
A műhely lehetőséget ad az ősi módszer integratív szemléletben megvalósuló használatára. A lélekutazás - mint komplex, imaginatív módszerrel dolgozó eljárás - gyakorlatai során mindenki megismerheti szövetségeseit a szellemi világban, képessé válhat a gyógyítás és erőhozás alapformáira. Kutatásaink igazolták, hogy lélekutazás hatékony személyiségfejlesztő, lelki egészség-megőrző és helyreállító módszer.
A résztvevők a saját Segítőjüket felfedezve egészen új perspektívából tekinthetnek az őket személyesen foglalkoztató kérdésekre, problémákra. Ez az ízelítő később is hozzáférhető eszközt és segítséget adhat az önismeretben való további elmélyülésre, lelki-szellemi megújulásra, egyéni témában való továbblépésre. Sámándob hangja és csörgő ritmusa segíti a hétköznapitól eltérő tudatállapotok biztonságos megélését a csoport bensőséges légkörében.
 


Ezen túl rengeteg érdekes előadás és workshop vár a résztvevőkre. 
A konferencia időpontja: 2015. március 6-7-8. (péntek-szombat-vasárnap)

A konferencia helyszíne 
a Károli Gáspár Református Egyetem 
Pszichológiai Intézete 
(1037 Budapest, Bécsi út 324.).
A részletes program letölthető INNEN!