Csontasszony álomideje Online Dobolókör január 31.

 Kedves Lélekutazó!

Szeretettel hívlak következő Dobolókörünkbe.
Az évkörnek ezen a pontján befelé hívja figyelmünket a lelkünk természete. Kint fagy és jég, néha hó kopogtat, s a dolgokat lecsupaszítva látjuk, a maguk valójában, esszenciálisan mutatkoznak meg.
Még jég borítja hajnalonként a patakokat, de a páncél alatt titkos élet csörgedezik, s a fák ágain figyelmes szemünk már duzzadni igyekvő rügyeket vesz észre.
Csontasszony ideje ez. Ő az, aki a sivatag vagy a kietlen erdő megfáradt vándorát barlangjába hívja, csontos kezeivel megsimogatja és álmot látó, töltekező pihenésbe segíti, amiből majd az egész éves teremtés fakad. La Loba, a mese szerint, aki megkeresi az elveszett csontokat, összeilleszti őket és húst énekel-dobol rájuk, így indulnak a farkasok és farkasokkal futók mosolyoga, hittel teli az útjukra, mert megtalálták elveszett lélekrészeiket.

Így indulunk mi is a Dobolókörben Tanítóinkhoz, hogy 
megkeressük és elhárítsuk  az álmaink útjába álló külső-belső gátjainkat.
Együtt álmodunk Földanyánkkal, hogy meghalljuk hívó szavát, mit kíván tőlünk ebben az évben, hogyan dolgozzunk érte, hogyan szolgáljuk őt, önmagunk számára is a legnagyobb hozzájárulást adva.

Ha megszólítanak a témák, tarts velünk!
 

Időpont: 2021. január 31. 18-20 óra 

A Google Meet alkalmazás segítségével fogunk tudni találkozni, amihez hozzáférést biztosítunk aznap 17.50-kor, a kódot ki fogom írni a FB csoportban, ill. elküldöm emailben a Lélekutazások csoportban is.

Jelentkezési határidő: legkésőbb péntekig kérlek jelezd a részvételi szándékodat, emailben, a lakcímed és teljes neved feltüntetésével.

Szükséges dolgok, amit kérlek készíts elő a telefonodon vagy a számítógépeden túl:

-készíts egy kis oltárt, amin elhelyezheted a négy elem (levegő, víz, tűz és föld) szimbólumait és erőtárgyaidat, pl kristály, virág, termés,
-csörgő (ha nincs készíthetsz bármilyen dobozból, termésből, apró kavicsokkal, magokkal), 
- ha van, a dobod, ha nincs, akkor a 20 perces dobhang a google drive-ból (kérésedre szívesen elküldöm), vagy innen: https://youtu.be/bgtjvpCiQUY
-kényelmes hely, ahol ülhetsz, majd lefekhetsz az utazáshoz,
-párna, pléd,
-jegyzetfüzet és toll,
-esetleg szemtakaró.

Biztosíts magadnak két óra, vagy kicsit több zavartalan időt a szertartásra.

Részvételi díj: 3000 Ft, Változás: FONTOS, hogy ezt majd majd a számla emailben történő megkapása után egyenlítheted ki.

Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülés. A Lélekutazás FB csoport fájljai között megtalálható az instrukció az első lélekutazáshoz, ezt kérlek tanulmányozd át, mielőtt először részt veszel.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.


Sok szeretettel várlak!
Elekes-Czaga Orsolya

Kép forrása: bohemiandiesel.com