AZ ÉLET RITMUSAI Jonathan Horwitz kurzusa Magyarországon


Jonathan Horwitz csodálatos gyógyító és tanító sámán.
A 80-as évek végétől tart rendszeresen kurzusokat Magyarországon is és már több nemzedék tanult tőle, akik maguk is tanítókká - gyógyítókká váltak.
Feledhetetlen élményeket éltünk át vele és a Körben olyan erőhelyeken, mint az Alcsúti Arborétum és Dobogókő. Életem legnagyszerűbb gyógyulási élménye is hozzá fűződik.

Jonathan idén tavasszal Az Élet Ritmusai című kurzust tartja Tihanyban.

"Az Élet változás. A Sámán útja erővel teli változás.

Folyamatosan változunk: csírába szökkenünk, virágzunk, termést hozunk, aratunk és elenyészünk. Ez az élet körforgása. Vajon hogyan élhetjük meg legjobban ezeket a ciklusokat? Ez a kurzus arra teremt lehetőséget, hogy rátaláljunk a tápláló és megtermékenyítő erőkre, a hálára, az egyensúlyra amelyek segítenek az élet ritmusában áramlani.

Ez a kérdés mind önmagunk, mind a másokkal való munkában is fontos, és a rájuk adott válasz kulcs lehet az eredményes gyógyulás útján. A kurzus során olyan kérdésekre keressük a választ, mint: Hogyan lehetek termékenyebb? Milyen testi, lelki, szellemi táplálékra van szükségem? Hogyan tudom teljességgel befogadni, amit kapok? Hogyan oszthatom meg a tehetségemet a világgal, anélkül hogy kimerülnék? Mi a szerepe a hálának a gyógyításban? Hogy élhetek és mozdulhatok egyensúlyban?

E munka célja, hogy olyan spirituális egészséget teremtsünk, amellyel teljes és erővel teli életet élhetünk. A kurzuson utazásokkal, szertartással, énekkel, tánccal és természetben való munkával tapasztalhatjuk meg, milyen mikor úgy adunk, hogy nem veszítünk, és úgy fogadunk el, hogy nem veszünk el a másiktól."


Részvételi feltétel: alapkurzus elvégzése, a szellemvilág földrajzának alapos ismerete, jó kapcsolat a szellemi segítőkkel és tanítókkal.


Időpont: 2011. április 17-22. (kedd estétől vasárnap délutánig)

Vezeti: Jonathan Horwitz és Zara Waldeback

Helyszín: Tihany, Magyar Képzőművészeti Egyetem Művésztelep
Elhelyezés 2-4 ágyas szobákban, teljes ellátással

A kurzus angol nyelven folyik, tolmácsolással.

Jelentkezési szándékotokat minél előbb jelezzétek nálunk, s a további tudnivalókat kérésetekre levélben megküldjük.

Érdemes böngészni Jonathan honlapját is: www.shamanism.dk