Családi titkaink


A KAPSZLI és a L'élek Egyesület 2012-ben is megrendezi az ingyenes Szakmai Napokat, mely ezúttal Családi titkaink címmel a 

  • születés (különböző  kultúrákban, hagyományos és alternatív szülés, császármetszés, szülés utáni  depresszió, apák a terhességben és szülésben pre- és perinatális  pszichológia); 
  • család (családtámogatás, a gyermekvállalás meghatározói, válás, örökbefogadás, transzgenerációs traumák, betegségek és patológiák a családban); 
  • nevelés (alternatív oktatás, gyermekvédelem), illetve 
  • kapcsolatok (anya-gyerek, apa-gyerek kapcsolat, párkapcsolat, szexualitás a családban)  témájában kerül megrendezésre.

A konferencia helyszíne: a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézete
(1037. Budapest, Bécsi út 324.).

Időpont: 2012. március 16.-18.


Március 18-n vasárnap 10-13 óráig Lélekutazás műhely lesz, mely lehetőséget ad arra, hogy bárki kipróbálhassa ezt a módszert, vagy az ebben jártasok elmélyülhessenek egy utazás erejéig  a témában.

Őseim bennem élő hagyatéka 


A sámánok, táltosok több tízezer éven keresztül őrizték és ápolták a közösségek testi-lelki-szellemi  egészségét. Munkájukhoz hozzátartozott az ősök üzeneteinek megértése és közvetítése, a családi rendszerek harmóniájának biztosítása, az élet fordulópontjain az egyének továbbsegítése.
A lélekutazás  - mint módosult tudatállapottal, imaginatív módszerrel dolgozó eljárás -  lehetővé teszi, hogy mi is kapcsolatba kerüljünk gyökereinkkel,  könnyebben feltárjuk családi örökségünk gátló vagy kincset érő titkait és erőt merítsünk kapcsolataink kiegyensúlyozottabb alakításához.
A műhely résztvevői biztonságos módon, a saját szellemi Segítőjüket felfedezve egészen új perspektívából tekinthetnek az őket személyesen foglalkoztató kérdésekre, problémákra. Olyan módszerbe kapnak betekintést, mely később is hozzáférhető eszközt és segítséget adhat az önismereti úton. Munkánkat sámándob és csörgő ritmusa segíti a csoport bensőséges légkörében.
A teljes program itt:

http://www.lelekegyesulet.hu/upload/csaladunk_titkai_program.pdf