Izzasztókunyhó szertartás a MÉRLEG jegyében 2020. október 10.

                Kedves Lélekutazó és Érdeklődő Barátaink!

Szertartásunkban hálát adunk a Föld terméseiért, az elmúlás bölcsességéért, összegezzük az elmúlt időszakban velünk történtek üzenetét, s termékeny talajt készítünk elő magunkban a megújulás csírái számára. 


Az izzasztókunyhó összetett szimbolikájú szertartásában mélyen megélhető a Mindenséggel való egység, testünk és lelkünk tisztulása, gyógyulása, újjászületése. 
Imák, fohászok, énekek erősítik a lelket, kimondások támogatják a szellemi út megtalálását, míg a hő és a forrásvíz gőze, a gyógyító növények párája a testet mossa át.

A szertartásról ITT a cikkek között olvasható egy összefoglaló írás. 

Szertartásvezető: Schmidt László

Időpont: 2020. október 10. szombat 14 órától 

Helyszín: Balaton-felvidék (Pontos helyszínről a szertartásvezető ad tájékoztatást)  

Szükséges eszközök: Kunyhózóknak: kis textil -  az üléshez a kunyhóban, és egy, amivel bent törölközni lehet magunkat; egy nagyobb törülköző; kunyhószertartás ruha: férfiaknak ágyékkötő, nőknek természetes anyagú ruha vagy kendő, ezek hiányában fürdőruha is megfelelő; vízálló csörgő. 

Étkezés: aznap böjt javasolt, sok folyadékkal. A szertartás után szeretetvendégség:  tápláló, egészséges erőételekkel készülnek a résztvevők.

Felajánlások: a kunyhószertartás vezetője, a házigazdák számára (akik helyet és tűzifát biztosítanak) elfogadjuk és javasoljuk az erőáramlást.

Részvétel lehetősége: A kunyhó méhe azok számára befogadó, akik korábban részt vettek már izzasztókunyhóban, vagy Segítőként voltak jelen. Akik először jönnek, azok külső segítőként élhetik meg a szertartás felemelő erejét. A Segítők feladata, hogy vigyázzák a tüzet és a benne felizzó köveket folyamatosan parázzsal takarják. Négy alkalommal adják be a köveket a kunyhó belsejébe. A szertartásrendet érzékelve ők is folytathatják a belső munkát. A kunyhóból "megszületőket" figyelemmel kísérik, bábaként segítik, ha szükséges. Köszönjük az ő támogatásukat, felajánlásukat.

Szeretettel várunk Benneteket: Sára és László

Jelentkezés és további információk:

06 20 977 11 10 László

06 20 933 36 23 (este) Sára