Őszi Napéjegyenlőség Szertartás: lélekutazások gonggal és dobbal 2020.szeptember 20.

 Kedves Lélekutazó és Érdeklődő Barátunk!


Szeretettel várunk a következő Dobolókörre, ami az 
őszi napéjegyenlőségre hangol minket.
Izgalmas találkozás lesz, hiszen meghívott vendégünk, László Attila
GONG
hangjával hív egy utazásra, a szokásos sámándobos lélekutazás mellett.

Az ajánlott témák, melyekkel utazhatunk, a napéjegyenlőség kiemelt ideje és a mostani különleges kihívásokat jelentő időszak köré szerveződnek: 
TENGELYÜNKhöz
való visszatérés, megérkezés, 
ami EGYENSÚLYban tart most; 
ERŐ/TANÍTÁS kérése
a következő három hónapra, az őszre;
a gong utazás alatt pedig midenki a saját legfontosabbnak tartott küldetésével dolgozhat.


Időpont: 2020. szeptember 20. 14-17.30óráig. Érkezés: 13.45-től.
Helyszín: Budapest, Sasvár utca 91. Antaranga Jógaközpont
Szükséges eszközökCsörgő és akinek van: dob; jegyzetfüzet, toll, esetleg némi egészséges harapnivaló. Az oltárra: ha gy érzedm hálaadásképp gyömölcsök, termények, erőtárgyak. Takaró és polifoam rendelkezésre áll.

Kérlek, küldj visszajelzést a részvételi szándékról mielőbb telefonon vagy emailben (albisaga@gmail.com, 70/50 393 50).

Fontos: igyekszünk szellősen lenni a teremben a biztonság miatt, ablakok nyitásával, s ha az idő engedi, a kertben, a természetben is leszünk, amennyit tudunk. Természetesen mindenki fizikai szempontból egészségesen fog érkezni, vigyázunk egymásra és magunkra.

Attila bemutatkozása: 

"Hogy mikortól kezdett el érdekelni a szellemi világgal való kapcsolat, nem tudom meg mondani. Talán „mióta az eszemet tudom” kifejezés illik ide leginkább. Mégis elég sok időnek kellett eltelnie és számos az élettől érkező pofont megtapasztalnom, mire kezdtem átérezni ennek valóságosságát és fontosságát a mindennapi életben is. 2010-ben tettem az első komolyabb lépést: egy kranioszakrális tanfolyammal indult el minden. Majd persze több gyógyító technika és ilyen-olyan meditációk megtapasztalása és elsajátítása tette egyre egyértelműbbé számomra, hogy nekem ez irányban kell tovább haladnom, mert itt van dolgom. 2017-ben találkoztam Halmai Lászlóval és a hangterápiával. Már az első találkozásnál éreztem, hogy ezt kerestem mindvégig. Először a hangtálakkal, majd a gonggal való ismerkedés repített egy olyan világba, amelyről addig csak sejtettem, hogy létezik valahol! Az ismerkedés azóta is tart, már 2 éve dolgozom hangterapeutaként és törekszem a legjobb tudásom szerint átadni és megtapasztaltatni mindazt, mire képes a hang és mi mindent lehet vele előhívni!"

A képen a következők lehetnek: 1 személy, belső tér

Dobolóköreink nyitott alkalmak, melyen részt vehet mindenki, akinek már van kapcsolata az Erőállatával. Akinek még nincs tapasztalata, de szívesen részesülne ebben az élményben, szintén velünk lehet, ez esetben szükséges egy előzetes felkészülésEgyéni munkában, témákban való továbblépésre is van lehetőség.
A világ számos Doboló Köréhez hasonlóan mi is rendszeresen találkozunk, hogy élő tapasztalás során (révülés, imagináció, gyógyítás, erőkérés) lehetőséget teremtsünk a szellemi világgal való kapcsolattartásra, elmélyítve tudásunkat a közösség megtartó erejét adó bensőséges légkörben.


Szeretettel várunk!
Elekes-Czaga Orsolya és László Attila

Kép forrása:pinterest.com